Menu

Πως να παραγγείλω ηλεκτρονικά

 Πώς θα επιλέξω τα προϊόντα που θέλω να παραγγείλω;

● Αναζητήστε τα προϊόντα που επιθυμείτε στη σειρά που βρίσκονται οι κατηγορίες (ΑΝΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ.ΠΡΟΣΩΠΟ,ΜΑΛΛΙΑ,ΣΩΜΑ κτλ)

● Πληκτρολογήστε ότι ψάχνετε στο πεδίο Αναζήτησης

● Κάντε κλικ στα τρία τετράγωνα (BESTSELLERS,GIFT IDEAS,FOR HIM κτλ)

Στη συνέχεια προσθέστε τα προϊόντα που επιθυμείτε στο καλάθι σας και προχωρήστε σε παραγγελία. Αφού ολοκληρώσετε όλα τα απαραίτητα βήματα, τα προϊόντα που έχετε αγοράσει θα είναι σύντομα κοντά σας. Για οποιαδήποτε βοήθεια με την παραγγελία σας μπορείτε να καλέσετε στο 2821002252 και με email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Πόσο ασφαλείς είναι οι συναλλαγές μου;

Φυλάσσετε καλά το όνομα χρήστη και τον κωδικό σας που δίνετε στο e-shop μας. Κάθε πληροφορία που δίνετε σχετικά με τα προσωπικά σας δεδομένα ή την παραγγελία σας παραμένει απόρρητη. Δεσμευόμαστε ότι δε θα δημοσιοποιούμε ή ανταλλάσουμε τα προσωπικά σας στοιχεία.

Όλες οι συναλλαγές που πραγματοποιείτε μέσω του www.apothekechania.com/gr διέπονται από το Διεθνές και Ευρωπαϊκό δίκαιο, που ρυθμίζει θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο καθώς επίσης και από το Νόμο περί προστασίας των καταναλωτών (Ν.2251/1994), που ρυθμίζει θέματα σχετικά με τις πωλήσεις από απόσταση.

Τι μπορώ να κάνω αν δεν βρίσκω το προϊόν που ψάχνω;

Το e-shop μας ενημερώνεται συνεχώς με περισσότερα προϊόντα. Αν δεν βρίσκετε το προϊόν που θέλετε επικοινωνήστε μαζί μας ηλεκτρονικά στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και τηλεφωνικά στο 2821002252.

Πόσοι τρόποι πληρωμής υπάρχουν;

Μπορείτε να πληρώσετε με τους εξής τρόπους:

Με πιστωτική, χρεωστική ή προπληρωμένη κάρτα. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα δέχεται όλες τις πιστωτικές, χρεωστικές και προπληρωμένες κάρτες.Οι συναλλαγές σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα πραγματοποιούνται με αναπαραπομπή (redirection) σε ασφαλή ιστοσελίδα της τράπεζας με την οποία συνεργαζόμαστε προκειμένου τα ευαίσθητα δεδομένα να προστατεύονται από ανώτατα συστήματα online ασφαλείας.

visa 

Μέσω paypal. Προκειμένου να πληρώσετε με αυτό τον τρόπο θα πρέπει να δημιουργήσετε ένα λογαριασμό στο www.paypal.com δίνοντας τη χρεωστική ή πιστωτική σας κάρτα. Με αυτό τον τρόπο δεν χρειάζεται κάθε φορά να δίνετε στο σύστημα τα στοιχεία της πιστωτικής σας αλλά αρκεί να κάνετε την επιλογή paypal. 

Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.

ALPHA BANK:

Αριθμός Λογαριασμού: 014 660002002022076

IBAN: GR70 0140 6600 6600 0200 2022 076

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ:

Αριθμός Λογαριασμού: 5758-014520-269

IBAN: GR81 0172 7580 0057 5801 4520 269

Emporiki Bank:

Αριθμός Λογαριασμού: 69184863

IBAN: GR60 0120 7060 0000 0006 9184 863

Εθνική τράπεζα:

Αριθμός λογαριασμού:489/754827-37

IBAN:GR2001104890000048975482737

Το κόστος της τραπεζικής προμήθειας για καταθέσεις μέσω internet banking επιβαρύνει τον πελάτη.

Με αντικαταβολή κατά την παράδοση. Πληρώνετε με την παράδοση της παραγγελίας. Η χρέωση είναι 2€ και αφορά μόνο τις αποστολές σε όλη την Ελλάδα (εκτός από τα Χανιά όπου η μεταφορά γίνεται από εμάς).

Πόσο χρόνο χρειάζεται η παραγγελία;

Για αποστολές στην πόλη των Χανίων και τις πόλεις της Κρήτης:

Παράδοση εντός δύο εργάσιμων ημερών

Για αποστολές στην υπόλοιπη Ελλάδα:

Παράδοση εντός τεσσάρων εργάσιμων ημερών

Για αποστολές στην Κύπρο:

Παράδοση από 4-6 εργάσιμες ημέρες

Για αποστολές στο εξωτερικό:

Παράδοση από 4-6 εργάσιμες ημέρες

Πόσο κοστίζουν τα μεταφορικά;

Για αποστολές μέσα στην πόλη των Χανίων

Δωρεάν

Για αποστολές στις πόλεις της Κρήτης και την υπόλοιπη Ελλάδα

Τα έξοδα αποστολής είναι για αγορές πάνω από 49€ δωρεάν.Σε περίπτωση αγορών κάτω από 49€ το κόστος αποστολής είναι 2,5€ για όλη την Ελλάδα και μέχρι 2 κιλά. Για κάθε επιπλέον κιλό η χρέωση ανέρχεται σε 1,00€.ΠΡΟΣΟΧΗ:Για ορισμένες δυσπρόσιτες περιοχές το κόστος αποστολής είναι 5,5 € ανεξαρτήτως ποσού της παραγγελίας.

Για αποστολές στην Κύπρο

Τα έξοδα αποστολής ανέρχονται στα  18 € για την παράδοση προϊόντων συνολικού βάρους μέχρι 4 kg (8,8 λίβρες-lbs).

Για αποστολές στο εξωτερικό

Τα έξοδα αποστολής ανέρχονται στα 18 € για την παράδοση προϊόντων συνολικού βάρους έως 4 kg (8,8 λίβρες-lbs) και τα οποία έχουν διαστάσεις που τους επιτρέπουν να χωρέσουν στο μεγαλύτερο από όλα τα  πακέτα αποστολής που χρησιμοποιούμε. 

Στην περίπτωση που το συνολικό βάρος των παραδοτέων προϊόντων υπερβαίνει τα 4 Kg (8,8 lbs), ή ο συνολικός τους όγκος υπερβαίνει τον όγκο του μεγαλύτερου πακέτου αποστολής θα επικοινωνήσουμε μαζί σας προκειμένου να σας ενημερώσουμε για το ακριβές κόστος παράδοσης. 

 

Χώρες αποστολής στο εξωτερικό

Austria

Belgium

Bulgaria

Czech Republic

Denmark

Estonia

Finland

France

Germany

Hungary

Italy

Latvia

Lithuania

Luxembourg

Malta

Netherlands

Poland

Portugal

Romania

Slovakia

Slovenia

Spain

Sweden

United Kingdom

 

 

Επιστροφή - Αντικατάσταση προϊόντων

Ελέγχουμε για τυχόν ελαττώματα ή κακή ποιότητα των προϊόντων που παρέχονται στους πελάτες μας. Όλα τα προϊόντα συσκευάζονται προσεκτικά και αποστέλλονται σε άριστη κατάσταση. Ωστόσο , αν η παραγγελία σας περιέχει ένα κατεστραμμένο αντικείμενο μπορείτε να επιστρέψετε το προϊόν δωρεάν ( χωρίς έξοδα αποστολής ) και εμείς θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια να σας το αντικαταστήσουμε. Το προϊόν που επιστρέφεται πρέπει να είναι στην αρχική του κατάσταση και να επιστραφεί μέσα σε 10 ημέρες από την ημέρα παραλαβής του.

Μπορείτε επίσης να επιστρέψετε την παραγγελία σας ( το μέρος του συνόλου ) εντός 14 ημερών από την αποστολή χωρίς να κάποια δικαιολογία. Σε αυτή την περίπτωση τα προϊόντα πρέπει να είναι στην ίδια κατάσταση με αυτή που παρελήφθησαν και τα έξοδα μεταφοράς τα επιβαρύνεται ο πελάτης. Οποιαδήποτε προϊόντα για την επιστροφή θα πρέπει να αποστέλλονται στη διεύθυνσή μας υπό την προϋπόθεση ότι τα στοιχεία που επιστρέφονται είναι στην αρχική τους συσκευασία. Σε περίπτωση που η επιστροφή δεν πραγματοποιήθηκε με την παραπάνω προθεσμία και δεν πληροί τις παραπάνω προϋποθέσεις, διατηρούμε το δικαίωμα να μην αποδεχτούμε την όποια επιστροφή και αντικατάσταση.

video

Συνδεση or Εγγραφη